Leder du efter konkrete tips til at optimere din webshop og forbedre din online marketing, så er du kommet til det rette sted.

I dette indlæg kan du få et overblik over alle de emner vi planlægger at komme ind på over de kommende måneder. Formatet bliver en blanding af tekniske indlæg som giver konkrete tips til implementering og oplæg til debat om best-practice.

Vi driver til daglig et eCommerce bureau i Odense, hvor vi bl.a. optimerer trafikudbytte på webshops, og denne blog bliver vores mulighed for at dele ud af den erfaring vi tilegner os.

I de følgende måneder vil vi lave indlæg om

Dataplan
Sælger du online?

Her giver vi vores meninger omkring hvorfor man skal have en dataplan (og hvorfor det bør være prioritet nr. 1 hos virksomheder der sælger online). Vi giver selvfølgelig også et bud på hvordan du laver en.


Indsamling af data
Vi skraber overfladen i brugen af google analytics, og kommer omkring heatmaps og vores erfaringer med Albacross.


Optimering, og hvorfor det giver mening
Med dette vil vi give vores bud på hvornår det giver mening at optimere på en webshop og derved prøve at skabe debat om dette. Vi giver selvfølgelig også vores tips til hvordan man selv finder ud af hvad der skal optimeres og hvad man selv kan gøre


AdWords optimering
Oplægget bliver mere teknisk, men vi kommer ind på hvordan du opsætter din sporing korrekt, og hvordan du hurtigt kan se hvilke søgeord der virker og hvad der bør ændres.


UX Designoptimering
Michael deler ud af sine guldkorn omkring de bedste designprincipper og hvordan du kan anvende dem i praksis til at optimere dit website.


Splittest – vejen til succes
Det er måske lidt en overdrivelse, men vi vil her komme til at berøre hvorfor splittest er så utroligt vigtig, og hvorfor man oftest ikke kan bruge resultaterne til noget. Vi giver selvfølgelig også vores tips til at sikre brugbare resultater

Hvis du, som jeg, synes at dette er utroligt spændende emner, eller tror du vil kunne lære noget skal du være meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så lover jeg ikke at sende dig spam, men give dig besked når vi udgiver et nyt blogindlæg.

Og husk..

”Hvis det ikke kan måles, så har det ikke nogen plads.”